Van Kaathoven lanceert Afval Aroma's®!

Van Kaathoven lanceert met trots de Afval Aroma’s®, een eerbetoon aan de meest onmiskenbare geuren van het afval dat onze vuilnismannen dagelijks inzamelen. De exclusieve collectie Afval Aroma’s® bestaat uit de geuren ‘Gemaaid Gras', ‘Hout Couture’, ‘Rest is Best’ en ‘Eau de Frietvet’ (inhoud: 30 ml).

Meest zuivere en natuurlijke ingrediënten
De Afval Aroma’s® bevatten stuk voor stuk de meest zuivere en natuurlijke ingrediënten, rechtstreeks afkomstig vanaf de vuilniswagen. De pure extracten van vers gemaaid gras, een knisperend haardvuur, ruikend restafval en borrelend frietvet maken de Afval Aroma’s® tot een must-have voor eenieder die de gemiddelde (werk)dag van een vuilnisman in geur en kleur wil ervaren!

Pre-order je favoriete geur
Van Kaathoven is weg van afval. Jij ook? Laat deze fantastische parfums dan niet aan jouw neus voorbijgaan en pre-order deze limited edition Afval Aroma’s® via onderstaand formulier!

 NB: Voor sommigen bleek deze productlancering een bericht waar een vreemd luchtje aan zat. En niet zonder reden! Bekijk de video waarin onze 1 april grap met regionale én nationale media-aandacht wordt toegelicht.