Vertrouwelijk papier

Inzameling en vernietiging van uw vertrouwelijk papier 

Voor het veilig inzamelen van vertrouwelijke documentatie bieden wij speciale, afsluitbare containers aan. We vervoeren uw papier met beveiligde transporten naar een aparte verwerkingslocatie, waar het wordt vernietigd volgens de CA+ norm (Certificeringsregeling Archief en Datavernietiging). Indien gewenst verstrekken wij u bovendien een vernietigingsverklaring of officieel proces verbaal van vernietiging. 

Wilt u uw archieven en ander vertrouwelijk papier ook op betrouwbare wijze laten inzamelen en vernietigen? Vul onderstaand formulier in of neem contact op via 088-7310350 en onze adviseurs helpen u graag verder. 
Archief- en datavernietiging op structurele of incidentele basis

Voor veel organisaties vormt datavernietiging een belangrijk onderdeel van de reguliere bedrijfsvoering. Denk aan notarissen, advocaten en banken, maar ook de personeelsafdelingen van grotere bedrijven. Deze organisaties nemen onze diensten doorgaans op contractbasis af.

Data Secur

U kunt ook bij ons terecht voor de incidentele inzameling en vernietiging van vertrouwelijk papier. Bijvoorbeeld voor de jaarlijkse opschoning van uw archieven. Wij zorgen voor het inzamelen, vervoeren en vernietigen van uw archieven. Het complete pakket dus. We zijn daarvoor niet alleen CA+ gecertificeerd, maar screenen en leiden onze medewerkers zelfs speciaal op. Betrouwbaarheid gegarandeerd dus. Lees hier meer over onze dienst Data Secur.