Logistiek

Afvaloplossingen voor de logistieke sector 

In warehouses is het verwerken van verpakkingsafval een belangrijk onderdeel van het primaire proces. Als u dit afval sneller in uw containers krijgt, en die containers vervolgens eenvoudiger uit uw hal kunt afvoeren, dan kunt u aanzienlijke besparingen realiseren op uw operationele kosten.  

Wat levert het op?

Hoe groter uw warehouse, hoe belangrijker dit is. Want het plaatsen van een extra container kan soms misschien iets duurder lijken. Maar als dit uw organisatie meer oplevert als gevolg van de optimalisatie van uw interne logistiek, dan is de keus snel gemaakt. Toch? 

Advies op locatie

Daarom plaatsen wij nooit zomaar een container, maar komen we altijd eerst ter plaatse kijken hoe de processen in uw warehouse verlopen. Mede hierdoor geldt Van Kaathoven in Zuid-Nederland als dé specialist in afvalverwerking voor warehouses. En: naast slimme logistieke oplossingen voor verpakkingsafval, hebben wij ook ruime ervaring met de vernietiging van afgekeurde partijen.

  • "Van Kaathoven heeft elke keer de beste aanbieding."

    Sligro Food Group - Veghel Jos Poorts - Retail

    Duurzaam en verantwoord omgaan met afval zit al jaren in de mentaliteit van Sligro Food Group. Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven in Nederland en België die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non-food producten en diensten actief zijn in de groothandelsmarkt voor de etende en drinkende mens. Met Van Kaathoven hebben ze een goede partner gevonden om dat gedachtegoed in de praktijk uit te voeren. Lees meer