Zakelijke dienstverlening

Afvaloplossingen voor de zakelijke dienstverlening (kantoren) 

Bij zakelijke dienstverleners bestaat de hoofdmoot van het afval uit KWD-afval (kantoor-, winkel- en dienstenafval), keuken- en kantineafval, en papier en karton. Voor elke afvalstroom kunnen wij een passend oplossing leveren. Ook bij hoogbouw; in dat geval komen we even ter plekke kijken om te bepalen wat per verdieping de meest geschikte inzamelmiddelen zijn. Daarnaast denken we graag met u mee over de manier waarop u uw afvalstromen kunt reduceren of nog beter kunt scheiden. 

CA+ norm

Bij veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening speelt ook de kwestie van het veilig inzamelen en vernietigen van vertrouwelijk papier. Incidenteel, bijvoorbeeld bij de jaarlijkse opschoning van het archief. Of structureel, als u op dagelijkse basis met vertrouwelijke data werkt. Dit soort documentatie zamelen wij in met speciale, afsluitbare containers. Vervolgens zorgen we ervoor dat het papier op een daarvoor bestemde verwerkingslocatie wordt vernietigd, conform de CA+ norm (Certificeringsregeling Archief en Datavernietiging).

  • "Afvalinzameling wordt zo een win-winsituatie"

    SBBU - Uden Henk Coopmans - Zakelijke dienstverlening

    Al tien jaar rijdt Van Kaathoven af en aan over de industrieterreinen van Uden. Dit doen ze in opdracht van SBBU: Stichting Beheer Bedrijventerreinen Uden. Parkmanager Henk Coopmans: “We behartigen de belangen van de aangesloten bedrijven, onder andere door zo scherp mogelijk in te kopen. Daar valt ook de inkoop van afvalinzameling onder.” Lees meer