Evenementenservice

Bij het organiseren van een festival of evenement komt een veelvoud aan facilitaire zaken kijken. Om een ultieme ervaring voor de bezoeker te creëren, dient alles tot in de puntjes uitgedacht te worden. Een slim afvalinzamelingsplan minimaliseert rondzwervend afval, beperkt overlast tijdens containerwissels voor het publiek en werkt een optimale afvalscheiding in de hand. 

Ervaren in evenementen

Van Kaathoven heeft veel ervaring in het opzetten en uitvoeren van afvalinzamelingsplannen tijdens evenementen. We zorgen ervoor dat het afvalplan naadloos aansluit op de wet- en regelgeving zoals voorgeschreven door de gemeente. In dit afvalplan houden we onder andere rekening met loopwegen, locatie van de catering en de materialen die gebruikt worden. Zo bepalen we wat voor inzamelingsmiddelen we op welke plek plaatsen: containers voor het publiek en perscontainers voor achter de schermen. 

24 uur stand-by

De praktijk laat zich echter niet makkelijk in een draaiboek vangen. We staan daarom ook het hele weekend stand-by om op- of af te schakelen. Als u het wilt, kunnen we zelfs Van Kaathoven-medewerkers tijdelijk detacheren.

Van Kaathoven is trotse partner van: