Duurzame vloot Van Kaathoven groeit met elektrisch voertuig

Van Kaathoven gelooft dat investeren in duurzame technologie een waardevolle bijdrage levert aan een schonere leefomgeving. Eén van onze initiatieven is het investeren in een elektrisch voertuig. Deze zomer zal dit duurzame voertuig in Meierijstad worden ingezet voor PMD inzameling bij huishoudens.

De afvaltender van Meierijstad bood ruimte om duurzame innovaties toe te passen. Na een gedegen onderzoek heeft Van Kaathoven een order geplaatst voor een Volvo FE bij BAS Truck Center in Veghel. De inzet van zero emissie voertuigen voor de inzameling in dorpen en steden zien wij als een belangrijke meerwaarde in de verduurzaming van de logistiek. Van Kaathoven is trots dat deze duurzame innovatie binnenkort, als één van de wereldwijde primeurs, over de wegen van Meierijstad gaat rijden. We hopen uiteraard dat veel bedrijven dit initiatief gaan volgen.

Duurzaam ondernemen doe je samen. Dank voor de fijne samenwerking @gemeentemeierijstad @BastruckCenter. Zie hier het artikel van BAS Truck Center https://bit.ly/3a7s0Ls