Van Kaathoven maakt krachtig gebaar met verlenging sponsorovereenkomst

Afval- en grondstoffenspecialist Van Kaathoven heeft zich langer aan PSV verbonden. Tot minstens de zomer van 2026 blijft Van Kaathoven Official Sponsor van PSV en leverancier op het gebied van afvalverwerking op PSV Campus De Herdgang en het Philips Stadion.

Lange relatie  
De relatie tussen Van Kaathoven en PSV loopt al geruime tijd. Het bedrijf begon enkele jaren geleden als huurder van een Business Room en groeide in 2019 door tot Official Sponsor van PSV. Vanaf het najaar van dat jaar verzorgen zij de dienstverlening op het gebied van afvalverwerking in het stadion en op PSV Campus De Herdgang.

“Uit deze contractverlenging spreekt een groot wederzijds vertrouwen”, reageert Frans Janssen, Commercieel Directeur PSV. “De afgelopen jaren hebben wij een duurzame relatie met Van Kaathoven opgebouwd. Het bedrijf is doorgegroeid tot de sponsorpiramide van de club en ontzorgt ons op het gebied van afvalverwerking. Dat het bedrijf wederom het contract met PSV openbreekt en verlengt, geeft aan hoe betrokken Van Kaathoven is bij de club. Wij zien het als een ontzettend krachtig gebaar.”

Vertrouwen in elkaar en in de toekomst
Van Kaathoven, weg van afval én van PSV, wil de club de komende periode helpen op het vlak van duurzaamheid. Janssen: “Al geruime tijd onderzoeken we de mogelijkheden om het beste ‘stadion van de toekomst’ te realiseren. De samenwerking met Van Kaathoven als afvalverwerkingsbedrijf is ook hiervoor een logische. Samen onderzoeken we de mogelijkheden afvalverwerking zo efficiënt en duurzaam mogelijk te laten verlopen.”

Dat doet Van Kaathoven bijvoorbeeld door het delen van expertise en inzichten over de afvalverwerkingstechnieken en –mogelijkheden. “De afgelopen maanden waren vanzelfsprekend voor niemand gemakkelijk”, zegt Rob Meulendijks, CEO van Ortessa, moederorganisatie van Van Kaathoven. “De samenwerking tussen PSV en Van Kaathoven is er echter één van de lange adem. We verlengen omdat we vertrouwen hebben in de club, de samenwerking en de toekomst. Duurzaamheid speelt daarin een belangrijke rol. Samen met de club, de medewerkers en supporters willen we dat gaan bereiken.”