Carnavalslied als ode aan de klant

Afvalspecialist Van Kaathoven is niet alleen weg van afval, maar minstens net zo weg van haar klanten. Die waardering wilde het Noord-Brabantse en Limburgse afvalbedrijf dit jaar extra belonen. Het eindresultaat? Een ode in de vorm van een zelfgemaakt carnavalsnummer!

Ode aan de klant
“Vandaag de dag is het nóg meer van belang om een welgemeende waardering uit te spreken naar klanten die trouw zijn aan je organisatie”, verklaart Joey van der Leemputten (Afdeling Marketing & Communicatie bij Van Kaathoven). “Daarbij kiezen we er bewust voor om in te spelen op een evenement wat ons én onze klanten als een maatpak past. En dat is carnaval bij uitstek!”

Bloed, zweet én valse noten
De afgelopen weken is een bescheiden team aan de bak gegaan met een pakkende melodie en het vertalen van een bedankje naar een heuse songtekst. Vervolgens hebben de meest nootvaste collega's de moed bijeengeraapt om de muziekstudio in te duiken en het carnavalsnummer in te zingen. “Tenslotte ontwikkelden we een bijpassende videoclip om de boodschap ook visueel te ondersteunen. Bloed, zweet en enkele valse noten verder is het eindresultaat alhier.”

Veel kijk- en luisterplezier, en laat ons via Facebook vooral weten wat je ervan vindt!