Landbouwfolie

Meld hier de inzameling van landbouwfolie aan!

Via deze pagina kunt u zich voor de voorjaars- en najaarsronde aanmelden voor het ophalen van landbouwfolie. De inzamelactie geldt enkel voor de provincies Noord-Brabant, Limburg en Zuid-Gelderland. Onvolledige of incorrecte aanmeldingen of aanmeldingen vanuit andere gebieden worden niet verwerkt.

Belangrijk is dat het folie in handzame pakketten van hooguit 20 kg wordt aangeboden.

Startdata landbouwinzameling
De voorjaarsinzameling landbouwfolie start medio maart.
De najaarsinzameling landbouwfolie start medio oktober.

Aanmelden voorjaarsinzameling is weer mogelijk!
Het formulier voor de voorjaarsinzameling in 2023 is inmiddels geopend. In week 11 en 12 (13 t/m 24 maart) zullen we de route gaan rijden. De week voorafgaand zullen we contact opnemen over de definitieve inzamelingsdag. Aanmelden is mogelijk tot 1 maart 2023.


Tarieven voorjaar 2023:

Papier / karton: € 37,50 per ton
Kuilfolie / zakgoed: € 292,50 per ton
Stretchfolie / vollegronds-tuinbouwfolie: € 322,50 per ton

De te betalen kosten worden automatisch na afloop van de inzamelactie aan u geïncasseerd. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. Bij eventuele vragen over de inzamelactie kunt u bellen naar: 088 - 7310120.

Wanneer u ook oud-papier aanbiedt:

  • Oud-papier droog aanbieden in dozen van maximaal 15 kg    
  • Het aangeboden papier wordt dezelfde dag ingezameld

De aangeboden afvalstromen worden bij het door u opgegeven adres opgehaald. Op de dag van inzameling moet de aangeboden afvalstroom apart gebundeld vóór 07.30 uur zichtbaar aan de weg staan. Wij zijn genoodzaakt €55,- voorrijkosten in rekening te brengen wanneer u geen afvalstroom kunt aanbieden.