Ortessa verbindt zich voor vijf jaar aan PSV Business

Ortessa (moedermaatschappij van Van Kaathoven) heeft zich voor de duur van vijf jaar verbonden aan het zakelijk netwerk van PSV. De komende jaren huren zij een Business Room aan de Noordoostzijde van het Philips Stadion. Het bedrijf uit Eindhoven draagt bij aan nieuwe manieren, verrassende innovaties en frisse concepten om slimmer met het grondstoffenvraagstuk om te gaan.

Ortessa is de naam. Aangenaam.    
Ortessa is een onverschrokken organisatie van afvalspecialisten met de gemeenschappelijke overtuiging dat nieuwe tijden vragen om nieuwe inzichten. “Net als PSV geloven wij bij Ortessa in de dynamiek van jong en onverschrokken talent in combinatie met ervaren krachten. Met de afvalbranche als bakermat, werkt Ortessa het liefst volgens de principes van co-creatie. Dochterbedrijven Rondo, Van Kaathoven en Valor beheersen als geen ander de schakels van afvalbeheer, -inzameling en -verwerking en bewijzen dagelijks de kracht van slimme partnering. En met onze basis in Eindhoven is PSV voor ons vanzelfsprekend de ideale partner”, licht Rob van Gansewinkel (CEO) toe.

Trots       
Namens PSV zette algemeen directeur Toon Gerbrands zijn handtekening onder de verbintenis. Ook hij is blij met de samenwerking. “Het is prachtig om te zien dat een Brabants bedrijf als Ortessa aan de vele mogelijkheden van PSV en het Philips Stadion denkt voor hun relatiebeheer, middels het huren van een Business Room. Wij zijn trots Ortessa aan ons zakelijk netwerk te mogen toevoegen en kijken als vanzelfsprekend uit naar een prettige samenwerking.”

Meer Ortessa    
De roep om een schonere, leefbaardere en betere wereld klinkt harder dan ooit tevoren. Voorwaarts, proactief integreren in de keten vormt het uitgangspunt. Vanuit die visie inspireert Ortessa de eigen organisatie, partners en opdrachtgevers elke dag weer. Meer informatie over Ortessa vindt u op www.ortessa.com.