Van Kaathoven plaatst unieke PSV-containers

Wie vanaf deze week nabij het Philips Stadion komt, zou zomaar kunnen stuiten op grote afvalcontainers, volledig gekleurd in PSV-stijl. In opdracht van Van Kaathoven heeft sfeergroep Lighttown Madness de afvalcontainers van een uitstraling voorzien die past in het beeld van de club.

Samenwerking met de fans
Afval- en grondstoffenspecialist Van Kaathoven is begin deze maand gestart met de dienstverlening op het gebied van afvalverwerking in het Philips Stadion en op PSV Campus De Herdgang. “Zoals al eerder aangekondigd gaat Van Kaathoven het liefst de samenwerking aan met de club, de spelers én de fans om op onverschrokken wijze alle mogelijkheden van afval uit te lichten”, licht Rob Meulendijks (Van Kaathoven) toe. “Om deze eerste actie te lanceren, hebben we de krachten gebundeld met de fanatieke fans van Lighttown Madness. Het eindresultaat? Drie prachtige PSV-containers die de passie en trots voor PSV ook buiten het Philips Stadion weten te profileren”, aldus Meulendijks.

Herkenbaar
Er zijn twee containers bij ingang 14 geplaatst en één in de noordwesthoek van het Philips Stadion. Daarop zijn onder andere teksten te lezen uit bekende supportsongs voor PSV. “Na een brainstorm is ervoor gekozen om teksten op de containers te plaatsen die voor veel supporters duidelijk te linken zijn aan de club”, zegt een woordvoerder van Lighttown Madness. “Om deze teksten kracht bij te zetten zijn er de logo's van PSV en de waves van Eindhoven aan de uitingen toegevoegd. Als sfeergroep hebben wij de uitstraling van de club binnen en buiten het stadion hoog in het vaandel staan. Wij zijn blij dat Van Kaathoven ons benaderd heeft om mee te denken en het uitvoeren van het aankleden van de containers.”