Van Kaathoven winnaar Klantbeleving Awards 2021!

Van Kaathoven is donderdagmiddag 7 oktober in de prijzen gevallen! Van Kaathoven (onderdeel van Ortessa) was samen met Attero en Saver genomineerd voor de Klantbeleving-awards in de categorie Afvaldienstverlening. Uiteindelijk wist Van Kaathoven er met de award vandoor te gaan.

De nominaties kwamen voort uit ruim 300 door Integron uitgevoerde klantonderzoeken in 2019 en 2020 en zijn gebaseerd op het hoogste gemiddelde klanttevredenheidscijfer en de hoogste Net Promoter Score (NPS) die de mate van aanbevelen aangeeft.  

Naast het feit dat we alle klanten willen bedanken, zijn we ook hartstikke trots op al onze medewerkers. Zij werken iedere dag ontzettend hard om ervoor te zorgen dat onze afvaldienstverlening door blijft gaan. Een bijzondere vermelding voor alle collega's die dag in dag uit de straat op gaan om het afval in te zamelen. Zij zorgden met een 8,6 voor de allerhoogste beoordeling die we ontvangen hebben. Toppers zijn het! 

Gaat er dan nooit iets mis? Jawel hoor, we zijn ook zelfkritisch er is altijd ruimte voor verbetering. Maar met zo'n mooie award vieren we vandaag toch even een klein feestje. Proost!