Missie en visie

De missie en visie van Van Kaathoven

Van Kaathoven is ervan overtuigd dat de markt op de lange termijn het meeste baat heeft bij partijen die het gesprek aangaan met hun klanten, en geïnspireerd door die dialoog waarde toevoegen in de afvalketen. 

Onze missie

Wij zijn een familiebedrijf met één grote passie: wij zijn weg van afval. Wat anderen als vuilnis, troep en puin beschouwen, zien wij als een bron van nieuwe grondstoffen en mogelijkheden. Wij zijn in staat milieuvriendelijke, innovatieve en kostenbesparende methodes te ontwikkelen die u helpen verantwoord met het afvalvraagstuk om te gaan. 

Onze visie

Zo luiden we samen met u een nieuw tijdperk in. Het tijdperk van de circulaire economie. Samen werken aan een toekomst waarin afval optimaal gerecycled wordt en keer op keer op keer als grondstof in nieuwe producten wordt verwerkt. Dit vooruitzicht vinden wij prachtig. Vandaar dat wij vol overtuiging delen: Wij zijn weg van afval. En met onze hulp, wordt u dat ook. 

Onze kernwaarden

 

Maak kennis met Van Kaathoven

Benieuwd naar de mensen achter Van Kaathoven? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en ontdek hoe wij u kunnen helpen.