Organisatie

De organisatie

Onder het motto ‘weg van afval!’ richt Van Kaathoven zich samen met zusterbedrijven Rondo en Valor volledig op afvalbeheer, afvalinzameling en afvalverwerking. Samen bieden ze gemeenten en bedrijven een breed pakket aan afvaldiensten: met passie voor ons vak en een sterke focus op onze klanten.

Rondo

Rondo is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse en Belgische markt. Als premium service provider analyseert en monitort Rondo complexere afvalvraagstukken rondom gevaarlijk afval, hoogcalorische afvalstromen en food-gerelateerd afval dat geschikt is voor vergisting. Rondo adviseert, detacheert, consulteert en beheert; altijd met oog voor compliance en integriteit. 

Van Kaathoven

Van Kaathoven adviseert, regisseert en realiseert. Onze afvalspecialisten nemen uw afvalstromen nauwkeurig onder de loep, om hier het maximum aan nieuwe, waardevolle grondstoffen uit te herwinnen. Daarbij gaan we altijd voor het maximale resultaat. Voor onze klanten, voor de maatschappij én voor het milieu. 

Valor Afvalverwerking

Valor verzorgt de eindverwerking van afval. Het composteren en vergisten van organisch afval vormt de hoofdactiviteit. In onze installatie in Sint-Oedenrode composteren we 48.000 ton organisch afval per jaar.

Directie

Math Toonen - Van Kaathoven