Organisatie

De organisatie

Als specialist van afvalinzameling voor afval van zowel bedrijven en overheidsinstanties als particulieren is Van Kaathoven het grootste van de 5 bedrijven die onder Ortessa vallen. Het van origine Brabantse familiebedrijf met als motto 'Weg van Afval' heeft inmiddels locaties in Uden en Sittard en standplaatsen in Sint-Oedenrode, Weert en Montfort.

Samen met zusterbedrijven Rondo, Lammertyn.net, Valor en veyzle richt Van Kaathoven zich volledig op afvalbeheer, afvalinzameling en afvalverwerking. Samen bieden ze gemeenten en bedrijven een breed pakket aan afvaldiensten: met passie voor ons vak en een sterke focus op onze klanten.

 

De zusterbedrijven

Rondo
Rondo is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse en Belgische markt. Met heel de Benelux als werkgebied, zijn wij een onafhankelijke regisseur binnen de wereld van complexe restafvalstoffen. Wat wij doen? De regie van het afvalbeheer voor jou als klant uit handen nemen en samen concrete stappen te nemen bij het verduurzamen van jouw productieproces.


 

Lammertyn.net
Waar Lammertyn.net in 1961 letterlijk begon met paard en wagen, is het bedrijf in zijn meer dan 50-jarige bestaan uitgegroeid tot een groot familiebedrijf met online afvaldiensten. Dankzij de jarenlange ervaring heeft Lammertyn.net duidelijk zijn stempel gedrukt en zijn strepen verdiend in het afvalbeheer in de regio Oost-Vlaanderen.Valor
Valor verzorgt de eindverwerking van afval. Onder Valor verwerkers met hun eigen specialiteit én hun eigen gezicht naar de markt. Zo composteren we in onze installatie in Sint-Oedenrode 48.000 ton organisch afval per jaar.


veyzle
veyzle gaat van start in 2019 in Hoensbroek en is ontstaan uit twee voormalige familiebedrijven. Als specialist in be- en verwerking van papier en kunststoffen heeft veyzle één doel voor ogen; samen met hun partners iedere dag het meest duurzame resultaat uit papier en kunststoffen halen. Zo brengen we hoogwaardige grondstoffen terug in de circulaire keten.