Organisatie

De organisatie

Onder het motto ‘weg van afval!’ richt Van Kaathoven zich samen met zusterbedrijven Rondo en Valor volledig op afvalbeheer, afvalinzameling en afvalverwerking. Samen bieden ze gemeenten en bedrijven een breed pakket aan afvaldiensten: met passie voor ons vak en een sterke focus op onze klanten.

Rondo

Met heel de Benelux als werkgebied, is Rondo een onafhankelijk adviesbureau binnen de wereld van complexe restafvalstoffen. Wat ze doen? De regie van het afvalbeheer voor jou als klant uit handen nemen en samen concrete stappen te nemen bij het verduurzamen van jouw productieproces.

Van Kaathoven

Van Kaathoven adviseert, regisseert en realiseert. Onze afvalspecialisten nemen uw afvalstromen nauwkeurig onder de loep, om hier het maximum aan nieuwe, waardevolle grondstoffen uit te herwinnen. Daarbij gaan we altijd voor het maximale resultaat. Voor onze klanten, voor de maatschappij én voor het milieu. 

Valor Afvalverwerking

Valor verzorgt de eindverwerking van afval. Het composteren en vergisten van organisch afval vormt de hoofdactiviteit. In onze installatie in Sint-Oedenrode composteren we 48.000 ton organisch afval per jaar.

Directie

Math Toonen - Van Kaathoven