Veelgestelde vragen - Coronavirus

Blijft Van Kaathoven doorgaan met het inzamelen van afval?
Ja. Inzameling, vervoer en verwerking van afval is door de overheid in de vitale beroepsgroep geplaatst. U zult de noodzaak begrijpen dat deze sector door blijft draaien en daarom zijn onze medewerkers met man en macht aan het werk om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Waar kan ik mijn container(s) het beste plaatsen voor de lediging?
Onze chauffeurs waarderen het als uw rolcontainer aan de straat staat en de Data Secur container(s) zo dicht mogelijk bij een (toegangs)deur.

Hoe kan ik mijn ledigingsfrequentie aanpassen?
De sluitingsmaatregelen zorgen bij bedrijven voor minder afval en bij anderen zien we meer afval door opruimingen. Kortom, volop veranderingen in hoeveelheden afval. Wanneer dit het geval is, kunt u tijdelijk kosteloos uw ledigingsfrequentie aanpassen (verlagen of verhogen). Dit kunt u het beste per e-mail doorgeven aan de afdeling Verkoop Brabant of Verkoop Limburg

Worden de weegbonnen e.d. nog gewoon afgetekend?
Nee, de weegbonnen e.d. worden vanaf vandaag (19 maart 2020) in verband met hygiënische voorschriften tijdelijk niet afgetekend.

Kan ik afval blijven aanleveren op de vestigingen van Van Kaathoven?
Bezoekt u één van onze vestigingen óf een milieustraat? Dan is dit enkel toegestaan wanneer u de afgelopen 14 dagen geen contact hebt gehad met een persoon besmet met COVID-19 en u momenteel géén griepachtige symptomen, d.w.z. koorts, koude rillingen, hoest, keelpijn of ademhalingsproblemen ondervindt.

Waar kan ik terecht als er een besmetting binnen mijn eigen organisatie is?
Mocht er binnen uw organisatie sprake zijn van een besmetting, dan vernemen wij dit graag via Verkoop Brabant of Verkoop Limburg

Wat doet Van Kaathoven eraan om het coronavirus binnen de organisatie te beperken?
Ook Van Kaathoven heeft het epidemieprotocol sinds begin maart geactiveerd. Daarbij volgen we de richtlijnen van de overheid. We trachten onze medewerkers iedere dag van updates te voorzien wanneer hier aanleiding voor is.