Chemische Industrie 1340X511px
  1. Van Kaathoven
  2. Branches
  3. Chemische industrie

Chemische industrie

Afvaloplossingen voor de chemische industrie

Als er één sector doordrongen is van het belang om afvalstoffen op een verantwoorde manier af te voeren, dan is het wel de chemische industrie. Door de aanwezigheid van (vaak verschillende soorten) gevaarlijke stoffen, raakt de beheersing van afvalstromen rechtstreeks aan de core business.

Complexe vraagstukken
Ons zusterbedrijf Rondo is als specialist in complexe afvalvraagstukken uitstekend bekend met de chemische industrie. Raffinaderijen, productiebedrijven, verfproducenten… Voor elke bedrijfstak in de chemische sector heeft Rondo een passende oplossing. Ook als het gaat om opruimpartijen, het overpakken van gevaarlijke afvalstoffen en het afvoeren van gevaarlijk proceswater. 

Eén aanspreekpunt
Samen met Rondo helpen wij chemische bedrijven, naast de afvoer van gevaarlijk afval, ook met het inzamelen en verwerken van alle overige afvalstromen. Wij ontzorgen je met één geïntegreerde oplossing door één vertrouwd aanspreekpunt.

Overtuigd?
Bestel direct in onze webshop!

Offerte op maat ontvangen?

Wil je jouw bedrijfsafval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.