Referentie Vobra Foto

"Eén brok partnerschap sinds 1992"

Vobra Special Petfoods

Met de productie van 180.000 kilo honden- en kattenbrokken per dag is Vobra Special Petfoods een grote speler in de diervoedingsindustrie. Al sinds 1992 verzorgt Van Kaathoven met trots het afvalmanagement voor dit familiebedrijf. Een langdurig partnerschap dat gedreven wordt door duurzaamheid en uitstekende service. Purchaser Bert Vermeltfoort gaat uitgebreid in op deze meer dan solide afvalsamenwerking.

2016 10 Vankaathoven Mitsubishi 1 BIG 2

"Ruim 1100 ton afval per jaar"

Mitsubishi

Het Mitsubishi Warehouse in Born is een van de trotse klanten van Van Kaathoven. Sinds de samenwerking, lijkt het nu al alsof het nooit anders is geweest, aldus Berry Beckers. Berry is vanuit zijn functie als verpakkingsspecialist verantwoordelijk voor het afvalbeleid van het auto-onderdelenmagazijn en heeft de komst van Van Kaathoven grondig begeleid.

2016 07 Dplusm Vankaathoven 15 Bewerkt 2

"Een mooie bevestiging van onze tienjarige samenwerking."

SBBU

Al tien jaar rijdt Van Kaathoven af en aan over de industrieterreinen van Uden. Dit doen ze in opdracht van SBBU: Stichting Beheer Bedrijventerreinen Uden. Ruim 250 aangesloten bedrijven profiteren van collectieve inkoop, het stimuleren van kennisdeling en van een serieuze gesprekspartner richting gemeente. Parkmanager Henk Coopmans: “We behartigen de belangen van de aangesloten bedrijven, onder andere door zo scherp mogelijk in te kopen. Daar valt ook de inkoop van afvalinzameling onder.” 

2016 07 Dplusm Vankaathoven 43 Bewerkt 2

"Ze weten waar en bij wie ze moeten zijn."

Paaspop

Paaspop staat bekend als de officiële opener van het festivalseizoen. Jaarlijks trekt het Brabantse festijn duizenden bezoekers die massaal afkomen op drie dagen feest, gezelligheid en muziek. Sinds 1974 is Paaspop van een regionaal festivalletje uitgegroeid tot een Europees bekend evenement: meer bezoekers, meer topacts en… méér afval. 

2016 07 Dplusm Vankaathoven 81 2

"Meedenken zit wél in hun genen."

Sligro Food Group

Duurzaam en verantwoord omgaan met afval zit al jaren in de mentaliteit van Sligro Food Group. Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven in Nederland en België die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non-food producten en diensten actief zijn in de groothandelsmarkt voor de etende en drinkende mens. Met Van Kaathoven hebben ze een goede partner gevonden om dat gedachtegoed in de praktijk uit te voeren.

MG Altijd Naamsvermelding Fotograaf Annelies Van T Hul

"Van Kaathoven biedt toegevoegde waarde door samenwerking."

IBN

Zoals Van Kaathoven op een andere manier naar afval kijkt, zo kijkt IBN op een andere manier naar mensen. IBN staat voor Integrale Bedrijven Noordoost-Brabant en behoort tot de grootste werkgevers van Uden en omstreken. Maar het is niet de omvang die IBN zo bijzonder maakt. Algemeen directeur van IBN, Maarten maakt duidelijk waarom.

Schermafbeelding 2023 05 16 141927

"Dankzij Van Kaathoven extra gelikte locaties"

Clevers

Sinds enige tijd rijden de rood-zwarte voertuigen van Van Kaathoven heel Limburg door om IJssalon Clevers van haar afval af te helpen. Want met 6 vestigingen en een nominatie voor de Beste IJssalon van 2018 draagt ook duurzaamheid bij aan deze onderscheidende organisatie, realiseert René Verschueren (bedrijfsleider Grubbenvorst en inkoop voor de Groep Clevers) zich als geen ander.

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.