IJssalon Clevers

Sinds kort rijden de rood-zwarte voertuigen van Van Kaathoven heel Limburg door om IJssalon Clevers van haar afval af te helpen. Want met 6 vestigingen en een nominatie voor de Beste IJssalon van 2018 draagt ook duurzaamheid bij aan deze onderscheidende organisatie, realiseert René Verschueren (bedrijfsleider Grubbenvorst en inkoop voor de Groep Clevers) zich als geen ander.

Clevers is genomineerd voor Beste IJssalon van het jaar 2018. Wat maakt jullie zo onderscheidend?
“We proberen innovatief te blijven op velerlei gebied. Onder andere middels de smaak, met het gebruik van zo min mogelijk suiker en juist meer fruit in ons ijs. Zo creëren we de juiste beleving en bite! Daarnaast is onze vestiging voorzien van een 180 graden draaibaar Louvre dak en een nieuw betaal- en boekhoudsysteem. Ook hebben we een gedegen en creatieve partner gevonden om onze social media kanalen bij te houden, ijs moet wat ons betreft ‘instagrammable’ zijn!”

Hoe onderscheidend is Clevers op het gebied van duurzaamheid en circulariteit?
“Om te beginnen scheiden we ons papier-, glas- en restafval. Voor onze ijsmakerij wordt voor de koeling van de machines gebruik gemaakt van een gesloten water koelsysteem. Als kers op de taart zijn onze ijsbekertjes gemaakt gemaakt van mais, en dus biologisch afbreekbaar.”

Wat vind je belangrijk aan een afvaldienstverlener?
“Wij hechten veel waarde aan een partij die dienstverlenend is ingesteld en die verantwoord bezig is met de afvalstromen. Daarnaast vormen goed en aardig personeel en een goede prijs natuurlijk belangrijke randvoorwaarden.”

We kunnen dus wel stellen dat jullie locaties er nu extra ‘gelikt’ uitzien?
“Daar doen we continu ons best voor. En Van Kaathoven draagt daar haar steentje aan bij.”

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.