Over Ons

Over Van Kaathoven

Als afvalspecialist heeft Van Kaathoven vestigingen in Brabant en Limburg. We zijn onderdeel van Ortessa Groep BV: een groep van vijf ondernemende afvalbedrijven. Van Kaathoven is gespecialiseerd in afvalinzameling, -beheer en -verwerking en heeft daarbij één duidelijke missie: open zijn over afval.

Samen met onze klanten willen we een bijdrage leveren aan de versnelling naar een circulaire economie, waarin afvalstoffen telkens opnieuw worden ingezet als herbruikbare grondstoffen. Maar dat klinkt makkelijker dan het lijkt; je tovert afval niet van de ene op de andere dag om naar zero waste.

2023 05 Vkaathoven Roermond Beladen 11

"De aarde beter achterlaten voor de generaties na ons. Daar willen we en vooral gaan we aan bijdragen!"

Van Kaathoven maakt de complexe afvalwereld met expertise en persoonlijke service iedere dag wat transparanter. Zo kunnen we samen jouw duurzame dilemma’s onderzoeken en maximale waarde uit jouw afval halen. Zo kunnen we met elkaar gaan bouwen aan de afvaldienstverlening van de toekomst. En maken we de afvalwereld stap voor stap slimmer, simpeler en duurzamer.

Kunnen we ook op jou rekenen?

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.