Over Ons

Over Van Kaathoven

Hoe zou de wereld eruitzien zonder afvalinzameling?
Geen zorgen! Van Kaathoven haalt jouw afval iedere dag netjes op. Bij jou thuis, op je werk en op locatie. En met tweehonderd medewerkers verspreid over zes vestigingen in Brabant en Limburg zitten we altijd om de hoek.

Maar bij Van Kaathoven komen we niet alleen iets halen. We brengen ook veel moois terug. Waardevolle kennis. Lokale betrokkenheid. Goed werkgeverschap. En altijd een eerlijk verhaal. Zo zorgen we dat jouw afvalbeheer gewoon goed geregeld is.

Of het nu gaat om huis-aan-huis inzameling of bedrijfsafval, composteren of productvernietiging. Wij worden dolgraag jouw graag geziene gasten!

2023 05 Vkaathoven Roermond Beladen 11

"We komen niet alleen iets halen. We brengen ook veel moois terug!"

Onderdeel van Ortessa Groep
Als afvalspecialist heeft Van Kaathoven vestigingen in Brabant en Limburg. We zijn onderdeel van Ortessa Groep BV: een groep van vijf ondernemende afvalbedrijven. Van Kaathoven is gespecialiseerd in afvalinzameling, -beheer en -verwerking en heeft daarbij één duidelijke missie: open zijn over afval.

Samen met onze klanten willen we een bijdrage leveren aan de versnelling naar een circulaire economie, waarin afvalstoffen telkens opnieuw worden ingezet als herbruikbare grondstoffen. Maar dat klinkt makkelijker dan het lijkt; je tovert afval niet van de ene op de andere dag om naar zero waste.

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.