Vertrouwelijk Papier 1340X511px (1)
  1. Van Kaathoven
  2. Afvalsoorten
  3. Vertrouwelijk papier

Vertrouwelijk papier

Inzameling en verwerking van jouw vertrouwelijk papier
Voor het veilig inzamelen van vertrouwelijke documentatie bieden wij speciale, afsluitbare containers aan. We vervoeren jouw papier met beveiligde transporten naar een aparte verwerkingslocatie, waar het wordt vernietigd volgens de CA+ norm (Certificeringsregeling Archief en Datavernietiging). Indien gewenst verstrekken wij je bovendien een vernietigingsverklaring of officieel proces verbaal van vernietiging. 

Archief- en datavernietiging op structurele of incidentele basis
Voor veel organisaties vormt datavernietiging een belangrijk onderdeel van de reguliere bedrijfsvoering. Denk aan notarissen, advocaten en banken, maar ook de personeelsafdelingen van grotere bedrijven. Deze organisaties nemen onze diensten doorgaans op contractbasis af.

Data Secur
Je kunt ook bij ons terecht voor de incidentele inzameling en vernietiging van vertrouwelijk papier. Bijvoorbeeld voor de jaarlijkse opschoning van jouw archieven. Wij zorgen voor het inzamelen, vervoeren en vernietigen van jouw archieven. Het complete pakket dus. We zijn daarvoor niet alleen CA+ gecertificeerd, maar screenen en leiden onze medewerkers zelfs speciaal op. Betrouwbaarheid gegarandeerd dus. Lees meer over Data Secur.

Persoonlijk advies over jouw vertrouwelijk papier
Wil je jouw vertrouwelijk papier ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? Onze afvaladviseurs gaan graag met je in gesprek!

Offerte voor jouw vertrouwelijk papier

Wil je jouw vertrouwelijk papier ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.