Bouw En Sloopafval A 1340X511px
  1. Van Kaathoven
  2. Afvalsoorten
  3. Bouw- en sloopafval

Bouw- en sloopafval

Inzameling en verwerking van jouw bouw- en sloopafval
Van Kaathoven is een van de weinige afvalverwerkers in de regio die bouw- en sloopafval in een eigen sorteerinstallatie verwerken. Wij beschikken over een volledig geautomatiseerde sorteerlijn, die is uitgerust met de allernieuwste technologie. Hierdoor heb je de zekerheid dat jouw bouw- en sloopafval op de meest verantwoorde en meest efficiënte manier wordt verwerkt.  

Volop bruikbare grondstoffen voor allerlei toepassingen
Het grootste deel van het scheidingsproces van bouw- en sloopafval vindt op de bouwlocatie plaats. Maar ook uit het restafval kunnen wij nog volop bruikbare grondstoffen sorteren. Denk daarbij aan herbruikbaar metaal, aan hout voor de houtverwerkende industrie, of aan zeefzand en puin voor bouw- en infratoepassingen 

Persoonlijk advies over jouw bouw- en sloopafval
Wil je jouw bouw- en sloopafval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? Onze afvaladviseurs gaan graag met je in gesprek!

Offerte voor jouw bouw- en sloopafval

Wil je jouw bouw- en sloopafval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.