Afvalsoorten

Hoeveel stromen scheid jij al?

Als afvalspecialist moedigen we grote én kleine bedrijven aan om afval te scheiden en te recyclen. Zo wordt niet alleen de gezamenlijke hoeveelheid te verbranden afval een stuk minder, maar worden ook ondenkbaar veel waardevolle grondstoffen uit deze ‘afvalproducten’ herwonnen. Daarmee kunnen we met zijn allen een grote positieve impact maken op het milieu!

Afval recyclen en composteren
Van Kaathoven heeft de expertise en de middelen om afvalstromen te sorteren, recyclen, composteren en veilig te verwijderen. Daarbij streven we ernaar om waardevolle materialen terug te winnen uit afval en zo bij te dragen aan een schonere en groenere toekomst.

Rolcontainers voor al je bedrijfsafval
Klik in het rode blok op een afvalsoort naar keuze om te zien wat we hiervoor kunnen betekenen. En voor bedrijven die enthousiast zijn om meteen aan de slag te gaan met gescheiden afvalinzameling, hebben we goed nieuws! In onze webshop kun je direct terecht voor het bestellen van containers voor restafval én papier & karton.

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig van onze afvaladviseur Thom? Bel dan gerust naar 088-7310210! 

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.