Automotive 1340X511px
  1. Van Kaathoven
  2. Branches
  3. Automotive

Automotive

Afvaloplossingen in de automotive

In de automotive heeft afval al snel het label gevaarlijk afval, waardoor het extra belangrijk is om het volgens de daarvoor geldende regels aan te bieden. Daarnaast is er natuurlijk ook veel kunststofafval, glasafval en metaalafval. Met Van Kaathoven heb je voor al die afvalsoorten één aanspreekpunt. Wij adviseren je graag persoonlijk over het scheiden van uw afvalstromen en kunnen je desgewenst compleet ontzorgen. 

Beheren, inzamelen en verwerken
Van Kaathoven is al jaren thuis in de automotive. We beheren en verwerken de afvalstromen van grote autoproducenten en hun toeleveranciers, en verzorgen de periodieke afvalinzameling voor vele lokale garagebedrijven. Ons zusterbedrijf Rondo werkt nauw samen met Auto Recycling Nederland (ARN), dé recyclingexpert in de automotive. Hierdoor hebben we veel branchespecifieke kennis in huis, die we ook graag met uw bedrijf delen.

Overtuigd?
Bestel direct in onze webshop!

Offerte op maat ontvangen?

Wil je jouw bedrijfsafval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.