Zakelijke Dienstverlening 1340X511px
  1. Van Kaathoven
  2. Branches
  3. Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Afvaloplossingen voor de zakelijke dienstverlening

Bij zakelijke dienstverleners bestaat de hoofdmoot van het afval uit KWD-afval (kantoor-, winkel- en dienstenafval), keuken- en kantineafval, en papier en karton. Voor elke afvalstroom kunnen wij een passende oplossing leveren. Ook bij hoogbouw; in dat geval komen we even ter plekke kijken om te bepalen wat per verdieping de meest geschikte inzamelmiddelen zijn. Daarnaast denken we graag met je mee over de manier waarop je jouw afvalstromen kunt reduceren of nog beter kunt scheiden. Bekijk ook de case van IBN en SBBU.

CA+ norm
Bij veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening speelt ook de kwestie van het veilig inzamelen en vernietigen van vertrouwelijk papier. Incidenteel, bijvoorbeeld bij de jaarlijkse opschoning van het archief. Of structureel, als je op dagelijkse basis met vertrouwelijke data werkt. Dit soort documentatie zamelen wij in met speciale, afsluitbare containers. Vervolgens zorgen we ervoor dat het papier op een daarvoor bestemde verwerkingslocatie wordt vernietigd, conform de CA+ norm (Certificeringsregeling Archief en Datavernietiging).

Overtuigd?
Bestel direct in onze webshop!

Offerte op maat ontvangen?

Wil je jouw bedrijfsafval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.