Logistiek 1340X511px
  1. Van Kaathoven
  2. Branches
  3. Logistiek - DC's

Logistiek - DC's

Afvaloplossingen voor de logistieke sector

In warehouses is het verwerken van verpakkingsafval een belangrijk onderdeel van het primaire proces. Als je dit afval sneller in jouw containers krijgt, en die containers vervolgens eenvoudiger uit je hal kunt afvoeren, dan kun je aanzienlijke besparingen realiseren op jouw operationele kosten.  

Wat levert het op?
Hoe groter het warehouse, hoe belangrijker dit is. Want het plaatsen van een extra container kan soms misschien iets duurder lijken. Maar als dit jouw organisatie meer oplevert als gevolg van de optimalisatie van de interne logistiek, dan is de keus snel gemaakt. Toch? 

Advies op locatie
Daarom plaatsen wij nooit zomaar een container, maar komen we altijd eerst ter plaatse kijken hoe de processen in jouw warehouse verlopen. Mede hierdoor geldt Van Kaathoven in Zuid-Nederland als dé specialist in afvalverwerking voor warehouses. En: naast slimme logistieke oplossingen voor verpakkingsafval, hebben wij ook ruime ervaring met de vernietiging van afgekeurde partijen.

Overtuigd?
Bestel direct in onze webshop!

Offerte op maat ontvangen?

Wil je jouw bedrijfsafval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.