Papier En Karton 1340X511px
  1. Van Kaathoven
  2. Afvalsoorten
  3. Papier en karton

Papier en karton

Inzameling en verwerking van jouw papier en karton
Het papier en karton dat wij bij jou inzamelen, komt terecht bij onze opwerkinstallatie. Daar sorteren we het nog eens na op basis van papierkwaliteit, om er de meest hoogwaardige grondstof van te kunnen maken. Vervolgens wordt het bewerkt tot grondstofbalen, die we aanleveren aan de papierverwerkende industrie. Op deze manier kan papier en karton tot wel zeven keer een nieuw leven krijgen.  

Periodieke inzameling of incidentele plaatsing
Voor de meeste van onze klanten behoort papier en karton tot de dagelijkse afvalstroom, die wij periodiek inzamelen met behulp van containers. Daarnaast kun je ook eenmalig een papiercontainer huren, of een incidentele extra plaatsing aanvragen. Bijvoorbeeld tijdens de eindfase van een bouwproject of na een verhuizing.  

Persoonlijk advies over jouw papier en karton
Wil je jouw papier en karton ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? Onze afvaladviseurs gaan graag met je in gesprek!

Offerte voor jouw papier en karton

Wil je jouw papier en karton ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.