Retail 1340X511px
  1. Van Kaathoven
  2. Branches
  3. Retail

Retail

Afvaloplossingen voor de retail

In de foodretail heeft Van Kaathoven een uitstekende reputatie; tal van supermarktketens en groothandels maken gebruik van onze diensten. Niet alleen voor de inzameling en verwerking van reguliere afvalstromen, zoals verpakkingsafval en restafval. Maar bijvoorbeeld ook voor de vertrouwelijke vernietiging van over-datumproducten en overtollige voorraden. Deze verwerken wij grotendeels in onze eigen recyclinginstallaties; van non-foodartikelen tot categorie 3-materiaal.

Non-foodretail
Ook voor de non-foodretail hebben wij specifieke oplossingen. Voor afvalinzameling in de binnenstad houden wij bijvoorbeeld rekening met de plaatselijke wet- en regelgeving, venstertijden en (milieu)eisen die aan voertuigen worden gesteld. Daarbij denken wij graag mee over slimme manieren om afval zo efficiënt mogelijk in te zamelen. Zodat jij jouw beschikbare vierkante meters optimaal kan gebruiken. Bekijk ook de case van Sligro Food Group.

Overtuigd?
Bestel direct in onze webshop!

Offerte op maat ontvangen?

Wil je jouw bedrijfsafval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.