Gevaarlijk Afval 1340X511px
  1. Van Kaathoven
  2. Afvalsoorten
  3. Gevaarlijk afval

Gevaarlijk afval

Inzameling en verwerking van jouw gevaarlijk afval
Verfafval, oliehoudend afval en industrieel verontreinigd slib, maar ook klein kantoorafval zoals lege batterijen en cartridges; het valt allemaal onder gevaarlijk afval. Dit type afval moet je separaat aanbieden, onder specifieke voorwaarden. Wij adviseren je er graag over, en kunnen jou ook op dit gebied compleet ontzorgen.    
Nuttig hergebruik, verantwoorde verwerking
Ook in gevaarlijk afval zitten vaak nog stoffen die kunnen worden hergebruikt, zoals olie. Waar dit niet mogelijk is, proberen we een andere nuttige toepassing te vinden, zoals energieopwekking of verwerking in de cementindustrie. Voor de reguliere verwerking van gevaarlijk afval werken wij samen met specialistische partners. Voor omvangrijke projecten kunnen we een beroep doen op ons zusterbedrijf Rondo, dat zich volledig heeft toegelegd op complexe afvalvraagstukken. Hierdoor heb je altijd de zekerheid dat jouw gevaarlijk afval op verantwoorde wijze wordt verwerkt.   

Persoonlijk advies over jouw gevaarlijk afval
Wil je jouw gevaarlijk afval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? Onze afvaladviseurs gaan graag met je in gesprek!

Offerte voor jouw gevaarlijk afval

Wil je jouw gevaarlijk afval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.