Agrarisch Groen 1340X511px
  1. Van Kaathoven
  2. Branches
  3. Landbouw/tuinbouw

Landbouw/tuinbouw

Afvaloplossingen voor de landbouw en tuinbouw

Door strenge regelgeving en moeilijke marktcondities staan de marges in de agrarische sector behoorlijk onder druk. Onder zulke omstandigheden is het extra belangrijk om naar de kostenkant van de bedrijfsvoering te kijken. Eén manier om relatief makkelijk tot kostenreductie te komen is slim omgaan met de verwerking van afval. Daarin denken wij graag met je mee.

Inzamelacties
Zo helpen wij ondernemers in de landbouw en tuinbouw met seizoensgebonden inzamelacties. Groenafval. Landbouwfolie. De autobanden op de voederkuil. Doordat wij deze sectorspecifieke afvalstromen gericht inzamelen tijdens grootschalige acties, kunnen wij aanzienlijke volumes en een efficiënte verwerking realiseren.

Geen asbestverwijdering
Bij veel agrarische bedrijven speelt op dit moment ook het asbestvrij krijgen van de stallen. In dat kader vinden wij het belangrijk om te benadrukken dat wij zelf GEEN asbestverwijdering verzorgen. Wel verzorgen wij voor asbestsaneerders in de landbouw het transport en de verwerking van asbesthoudende producten.

Overtuigd?
Bestel direct in onze webshop!

Offerte op maat ontvangen?

Wil je jouw bedrijfsafval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.