Horeca 1340X511px
  1. Van Kaathoven
  2. Branches
  3. Horeca en recreatie

Horeca en recreatie

Afvaloplossingen voor de horeca en recreatie

Glas, keukenafval, papier… Horecabedrijven hebben te maken met veel verschillende afvalstromen. Tegelijkertijd is er vaak weinig ruimte; de vierkante meters zijn duur in de horeca en recreatie. Dat vraagt om slimme logistieke oplossingen.  

Werkbare situaties
Van Kaathoven biedt horecabedrijven deze oplossingen. Met minicontainers en kleinere containers kunnen we vaak een uitstekend werkbare situatie creëren. En met elke individuele ondernemer proberen we een optimale verhouding te bereiken tussen de omvang van de inzamelmiddelen en de inzamelingsfrequentie. Ook adviseren we horecaondernemers graag over het scheiden en reduceren van afvalstromen, om nog meer kosten te besparen. Bekijk de case van IJssalon Clevers.

Evenementenservice
Binnen de horeca vormen festivals een aparte tak van sport. Het is een van onze specialismen. Onze professionals genieten van de uitdaging om binnen strakke tijdvensters en buiten standaard kantoortijden hun prestaties te leveren. En dat allemaal zo onzichtbaar mogelijk. Want als we ons werk goed doen, dan zie je alleen het resultaat ervan: een schoon festivalterrein.

Overtuigd?
Bestel direct in onze webshop!

Offerte op maat ontvangen?

Wil je jouw bedrijfsafval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.