Evenementenservice 1340X511px
  1. Van Kaathoven
  2. Diensten
  3. Afvalinzameling
  4. Evenementenservice

Evenementenservice

Van Kaathoven heeft veel ervaring

Bij het organiseren van een festival of evenement komt een veelvoud aan facilitaire zaken kijken. Om een ultieme ervaring voor de bezoeker te creëren, dient alles tot in de puntjes uitgedacht te worden. Een slim afvalinzamelingsplan minimaliseert rondzwervend afval, beperkt overlast tijdens containerwissels voor het publiek en werkt een optimale afvalscheiding in de hand. 

Ervaren in evenementen
Van Kaathoven heeft veel ervaring in het opzetten en uitvoeren van afvalinzamelingsplannen tijdens evenementen. We zorgen ervoor dat het afvalplan naadloos aansluit op de wet- en regelgeving zoals voorgeschreven door de gemeente. In dit afvalplan houden we onder andere rekening met loopwegen, locatie van de catering en de materialen die gebruikt worden. Zo bepalen we wat voor inzamelingsmiddelen we op welke plek plaatsen: containers voor het publiek en perscontainers voor achter de schermen. Bekijk ook de case van Paaspop.

24 uur stand-by
De praktijk laat zich echter niet makkelijk in een draaiboek vangen. We staan daarom ook het hele weekend stand-by om op- of af te schakelen. Als je het wilt, kunnen we zelfs Van Kaathoven-medewerkers tijdelijk detacheren.

Van Kaathoven is trotse partner van:

Offerte op maat ontvangen?

Wil je jouw evenementenafval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.