Groenafval 1340X511px
  1. Van Kaathoven
  2. Afvalsoorten
  3. Groenafval

Groenafval

Inzameling en verwerking van jouw groenafval
Van Kaathoven is de eerste tunnelcomposteerder van Nederland die GFT-afval van particulieren rechtstreeks omzet in compost. In onze eigen verwerkingsinstallatie maken wij van deze belangrijke afvalstroom een gecertificeerde kwaliteitscompost. Doordat dit bij ons zonder omwegen gebeurt, kunnen wij onze diensten op dit gebied tegen voordelige tarieven aanbieden. 

Voor gemeentes, (groen)bedrijven en particulieren
Wij verzorgen de inzameling en verwerking van huishoudelijk GFT-afval in opdracht van gemeentes, maar we verwerken ook de groene afvalstromen van hoveniers en kwekerijen. Daarnaast kunnen zowel bedrijven als particulieren bij ons terecht voor het eenmalig huren van een container voor groenafval. We maken overal direct compost van. Dus met het groenafval dat je door ons laat afvoeren, zorg je ervoor dat het elders weer snel groeit en bloeit.  

Persoonlijk advies over jouw groenafval
Wil je jouw groenafval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? Onze afvaladviseurs gaan graag met je in gesprek!

Offerte voor jouw groenafval

Wil je jouw groenafval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.