Productie 1340X511px
  1. Van Kaathoven
  2. Branches
  3. Industrie

Industrie

Afvaloplossingen voor industriële bedrijven

Productiebedrijven kunnen veel winst behalen door het voorkomen van productuitval en het reduceren van productieafval. Daarom bieden wij productiebedrijven niet alleen oplossingen voor de inzameling, scheiding en verwerking van hun afvalstromen, maar kijken we ook mee in hoeverre de productieprocessen ‘afvaltechnisch’ nog te optimaliseren zijn. 

Ervaring
Wij hebben veel ervaring met afvalbeheer en afvalverwerking voor industriële productiebedrijven. Of het nu gaat om de foodindustrie, de metaalverwerkende industrie of de chemische industrie; onze specialisten zijn bekend met de specifieke regelgeving die op jouw industrietak van toepassing is. Behalve inzameling en verwerking op contractbasis verrichten wij voor productiebedrijven ook ad hoc werkzaamheden als gevolg van incidentele productie-uitval, afgekeurde partijen of overtollige voorraden. Bekijk ook de case van Mitsubishi.

Overtuigd?
Bestel direct in onze webshop!

Offerte op maat ontvangen?

Wil je jouw bedrijfsafval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.