Zakelijke Dienstverlening 1340X511px
  1. Van Kaathoven
  2. Afvalsoorten
  3. Vertrouwelijk papier
  4. Data Secur

Data Secur

Vertrouwelijke vernietiging

Bij vertrouwelijke vernietiging draait het volgens Van Kaathoven om drie woorden: integriteit, risicobeheersing en het creëren van grondstoffen. Door naar deze waarden te handelen, garandeert Van Kaathoven met de oplossingen van Data Secur dat jouw vertrouwelijke papieren in goede handen zijn. 

Complete ontzorging met Secur Service
Onder de naam Secur Service zorgen we voor het veilig leegruimen op locatie, inzamelen, vervoeren en vernietigen van vertrouwelijke documenten. Het complete pakket dus. We zijn daarvoor niet alleen CA+ gecertificeerd, maar screenen en leiden onze medewerkers zelfs speciaal op. Betrouwbaarheid gegarandeerd dus:

  • Duurzame vernietiging, zelfs de papiersnippers zijn onherkenbaar
  • Gesloten keten, van inzameling tot vernietiging
  • Je ontvangt een officiële verklaring van vernietiging
  • Optimaal beveiligde en volledig afgesloten inzamelvoertuigen 


Voor elk archief een oplossing

Wat je behoefte ook is, Data Secur biedt een gepaste oplossing voor elk archief. Voor structurele, kleinere hoeveelheden bieden wij afgesloten rolcontainers of archiefdozen. Voor grote hoeveelheden plaatsen we afsluitbare portaalcontainers die we op afroep afvoeren.

Je archief opruimen?
Neem dan vandaag nog contact op met de afdeling Verkoop van Van Kaathoven.

Container voor vertrouwelijk papier huren?
Je kunt er ook voor kiezen om eenmalig een volledig afsluitbare container voor de afvoer van jouw vertrouwelijke documenten te huren. Neem ook dan contact op met onze Verkoopafdeling.

 

Offerte voor jouw vertrouwelijk papier

Wil je jouw vertrouwelijk papier ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.