Drukkerij Grafisch 1340X511px
  1. Van Kaathoven
  2. Branches
  3. Drukkerij/grafisch

Drukkerij/grafisch

Afvaloplossingen voor de grafische industrie

In de Nederlandse grafische sector heeft de afgelopen jaren een consolidatieslag plaatsgevonden. Het aantal drukkerijen is afgenomen, maar de schaalgrootte is toegenomen. Die grotere omvang biedt mogelijkheden voor kostenreductie; ook op het gebied van afvalverwerking. 

Breed scala aan mogelijkheden
Van Kaathoven biedt grafische productiebedrijven een breed scala aan mogelijkheden voor afvalinzameling en -verwerking. De gebruikelijke diensten voor de reguliere restafvalstroom, natuurlijk. Maar ook zeer specifieke oplossingen. Voor hoogwaardige papierstromen bijvoorbeeld. Of voor gevaarlijk afval dat bij het drukproces vrijkomt, zoals inkten in allerlei concentraties.

Maatwerk oplossingen
Hiervoor kunnen wij, afhankelijk van het volume en het type afval, elk gewenst inzamelmiddel inzetten. Rolcontainers en afzetcontainers, maar bijvoorbeeld ook palletbakken en containers met een persinstallatie. Onze afvalspecialisten helpen je graag om een passende oplossing te vinden voor jouw situatie.

Overtuigd?
Bestel direct in onze webshop!

Offerte op maat ontvangen?

Wil je jouw bedrijfsafval ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? We maken graag een voorstel op maat!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.