Schermafbeelding 2023 11 09 093220
  1. Van Kaathoven
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Checklist: Heb jij het Van Kaathoven DNA?

Heb jij het Van Kaathoven DNA?

Doe de check!


Ben jij geschikt voor Van Kaathoven? Vink de checklist af en je komt er direct achter.
 

□  Je werkt graag voor een sociale werkgever

Wij vinden het belangrijk dat onze collega's gezond zijn en lekker in hun vel zitten. Zo helpen we je stoppen met roken, hebben we afvalprogramma's en kun je bij onze people managers terecht met problemen. Maar we willen je ook laten groeien. Zo helpen we je doorstromen naar een andere functie als dat mogelijk is, en kun je bijvoorbeeld gratis je groot rijbewijs halen. 

Je vindt een teamgevoel belangrijk

Onder werktijd vinden we samen lachen en een praatje maken belangrijk. Ook als je alleen op de wagen zit kom je vaak met collega’s in contact. Bijvoorbeeld ‘s ochtends, in de pauzes of onderweg. Veel van onze collega’s weten elkaar ook buiten werktijd te vinden voor bijvoorbeeld een biertje. Bij Van Kaathoven maak je vrienden voor het leven. 

□ Je werkt graag buiten

Als je achter op de wagen staat als belader ben je bijna de hele dag buiten aan het werk. Maar ook als chauffeur stap je regelmatig even je wagen uit. Lekker in de buitenlucht aan de slag, jij vindt het heerlijk. 

□ Je bent niet bang voor vieze handen

Misschien heb je een vreselijk smerig beeld van deze branche. Valt reuze mee hoor. Maar we kunnen niet ontkennen dat je toch met afval in de weer bent. En oké, als je gft moet ophalen kan er wel eens een luchtje aanzitten. Schrikt jou niet af. 

□ Je steekt graag je handen uit de mouwen

Laten we eerlijk zijn: bij Van Kaathoven moet je aan de bak. Je bent de hele dag in de weer met van alles en nog wat. Daar hoort ook zwaar tillen bij. Voor jou helemaal top, want jij geniet van deze gratis workout! 

□ Je houdt van regelmaat

Jij weet graag waar je aan toe bent. Werken volgens een planning is jouw ding en je bent graag voor het eten thuis. Dan zit je bij ons helemaal goed. Overwerken kan wel eens voorkomen, maar altijd vrijwillig en tegen vergoeding. Dat geldt ook voor werken in het weekend. Iedere avond zit je op tijd aan de eettafel en kun je gewoon de kleine naar de sportclub brengen. 

□ Je haalt voldoening uit je werk

Je doet belangrijk werk. Want als jij en je collega’s niet langskomen is er meteen een groot probleem in de buurt. Dat hoor je tijdens je werk terug. Buurtbewoners zijn blij dat je langskomt en laten dat graag aan je weten. Voor de kinderen in de buurt heb je voorleesboekjes om geef te geven, zodat ze alles leren over jouw werk. Zo word je met een glimlach begroet en ga je helemaal voldaan naar huis. 

En?

En? Zeven vinkjes? Oké vooruit, zes is ook goed. Ga dan naar onze vacaturepagina en bekijk welke vacature bij jou past!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.