Kieswijzer voor Afval

De keuzehulp voor bedrijfscontainers


Terwijl Nederland zich klaarmaakt voor de Tweede Kamerverkiezingen, staat Van Kaathoven ook graag stil bij een andere belangrijke keuze die onze impact op het milieu kan beïnvloeden: de keuze van de juiste afvalcontainer. Net zoals je jouw stem uitbrengt voor de toekomst van het land, kun je ook een krachtige keuze maken voor de juiste afvalcontainer voor je bedrijf. Onze Kieswijzer voor Afval biedt keuzehulp voor het bepalen van de juiste container(s) voor jouw bedrijf!

1. De grootte van de partij

De eerste vraag die je jezelf moet stellen bij het kiezen van een afvalcontainer, is: hoe groot moet deze zijn? Net als bij de verkiezingen, waar je een partij kiest die past bij jouw overtuigingen, moet je ook de grootte van je afvalcontainer afstemmen op je behoeften. Ga je voor de compacte 240 liter, de gemiddelde 660 liter, of de indrukwekkende 1100 liter?

240 liter rolcontainer
Onze 240 liter rolcontainer staat op 2 stevige wielen en heeft een praktische omvang. De container biedt ruimte voor zo’n 4 vuilniszakken. Daardoor is hij ideaal voor ondernemers die behoefte hebben aan een compacte afvaloplossing. Of je nu een klein bedrijf hebt of beperkte ruimte hebt voor afvalcontainers, deze rolcontainer past perfect. Met een diepte van slechts 58 cm neemt hij weinig ruimte in beslag en kun je hem eenvoudig verplaatsen.

660 liter rolcontainer
Onze 660 liter rolcontainer staat op 4 stevige wielen en biedt een royale inhoud voor zo’n 11 vuilniszakken. Het is de favoriete keuze voor ondernemers met een aanzienlijke hoeveelheid afval. Of je nu de rolcontainer binnen of buiten wilt plaatsen, hij past perfect. Met een diepte van slechts 75 cm kan hij moeiteloos door elke gemiddelde binnendeur worden verplaatst, zodat je geen gedoe hebt tijdens het manoeuvreren.

1100 liter rolcontainer
Onze 1100 liter rolcontainer kan gevuld worden met maar liefst 19 vuilniszakken en is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Hij is ideaal voor ondernemers die behoefte hebben aan een ruime afvaloplossing voor papier en karton. Of je nu een groot bedrijf hebt of regelmatig grote hoeveelheden papierafval genereert, deze rolcontainer is de ideale keuze. Met een handige diepte en breedte neemt hij niet te veel ruimte in beslag en kun je hem moeiteloos verplaatsen.

2. De inhoud van de partij

Net zoals politieke partijen verschillende standpunten innemen, heeft elk type afval zijn eigen soort inhoud. Van Kaathoven biedt gespecialiseerde containers voor diverse afvalstromen, waaronder papier/karton, restafval, glas, kunststoffen en meer. Gebruik onderstaande informatie om jouw specifieke behoeften in kaart te brengen en ontdek welke container het beste bij jouw bedrijf past.

Papier en karton
Wil je jouw papier en karton ook zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk laten verwerken? Geen probleem! Het papier en karton dat wij bij jou inzamelen, komt terecht bij onze opwerkinstallatie. Daar sorteren we het nog eens na op basis van papierkwaliteit, om er de meest hoogwaardige grondstof van te kunnen maken. Vervolgens wordt het bewerkt tot grondstofbalen, die we aanleveren aan de papierverwerkende industrie. Op deze manier kan papier en karton tot wel zeven keer een nieuw leven krijgen.

Glas en/of Kunststoffen
Overweeg jij om glas en PD (Plastic en Drankkartons) apart te gaan inzamelen? Van Kaathoven kan deze afvalstromen kosteloos bij jouw bedrijf ophalen! Het doel hiervan is producenten stimuleren bewuster te gaan produceren met focus op hergebruik en recycling. Een betere afvalscheiding is weer een stapje verder naar duurzaamheid. En in dit geval ook nog eens goed is voor jouw portemonnee.

Restafval
Onder restafval verstaat Van Kaathoven alle afvalsoorten die je niet meer in gescheiden vorm kunt aanbieden. Maar zelfs restafval zien we bij Van Kaathoven nog steeds als grondstof. Het grove restafval dat we bij je inzamelen ondergaat op onze locatie namelijk nog eens een extra nascheiding. Dat gebeurt met behulp van geavanceerde technieken, om nog zoveel mogelijk van het afval geschikt te maken voor hergebruik. 

3. De ledigingsfrequentie van de partij

Een andere cruciale factor in de keuze van je afvalcontainer is de ledigingsfrequentie. Of je nu kiest voor een wekelijkse, tweewekelijkse of vierwekelijkse lediging, Van Kaathoven biedt flexibiliteit om jouw afvalbeheer af te stemmen op jouw specifieke situatie. Stem op duurzaamheid door de frequentie aan te passen aan de behoeften van je bedrijf.

4. De flexibiliteit van de partij

Bij het maken van je keuze voor een afvalcontainer bij Van Kaathoven, is het ook essentieel om aandacht te besteden aan de contractduur van het abonnement. Van Kaathoven biedt flexibiliteit met twee verschillende contractduren: een 1-jarig contract en een voordelig 3-jarig contract. Het 3-jarige contract via onze webshop komt met een extra voordeel: een constante 7% korting gedurende de gehele looptijd. Dit betekent niet alleen een langdurige kostenbesparing, maar het toont ook jouw toewijding aan duurzaamheid op de lange termijn. Kies slim, kies duurzaam, en profiteer van de voordelen die passen bij jouw specifieke behoeften.

Klaar voor je container keuze?

Kortom, of het nu gaat om verkiezingen of afvalbeheer, jouw stem telt. Met Van Kaathoven heb je niet alleen de opties om de juiste grootte en afvalstroom te kiezen, maar ook om de ledigingsfrequentie en de contractduur van je gewenste containers te bepalen.

Zullen we samen een ijzersterke coalitie vormen? Bezoek dan onze webshop en bestel direct! Heb je nog meer kiesadvies nodig? Thom staat voor je klaar via 088-7310210 of stuur een mail naar verkoop@vankaathovengroep.nl!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.