LE Van Kaathoven Shoot 07
  1. Van Kaathoven
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Kleur jouw carrière rood-zwart!

Kleur jouw carrière rood-zwart!

Wij zijn Van Kaathoven – deze vier woorden zeggen alles over wie we zijn en waar we voor staan. Bij Van Kaathoven ben je niet zomaar een medewerker; je bent honderd procent Van Kaathoven. Hier werken we samen als één team, één taak, en we doen dat met een glimlach op ons gezicht. Laten we eens een kijkje nemen naar wat het betekent om deel uit te maken van onze hechte Van Kaathoven-familie en hoe jij hier je carrière kunt starten.

Eén team, één taak
Ondanks onze groei door de jaren heen, zijn we nooit het persoonlijke contact met elkaar kwijtgeraakt. We drinken samen koffie, delen gezamenlijke lunches, en bouwen aan sterke relaties met collega's die we al jaren kennen. Deze informele en ontspannen sfeer is kenmerkend voor Van Kaathoven en maakt ons uniek. Als werkgever investeren we actief in het versterken van dit teamgevoel. We tonen onze waardering en organiseren verschillende activiteiten om de banden tussen collega's nog sterker te maken.

Jij gelukkig, wij gelukkig
Bij Van Kaathoven hechten we veel waarde aan werkgeluk. Dat betekent meer dan alleen leuk werk en fijne collega's. We hebben People Managers die altijd klaarstaan om jouw werkervaring te verbeteren. En omdat we willen dat je zowel tijdens als na het werk fysiek en mentaal gezond bent, bieden we kortingen op sportschoolabonnementen en toegang tot coaches en diëtisten.

Groei met ons mee
Stilstand is bij Van Kaathoven geen optie. We bieden voortdurend kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Beladers krijgen vaak al na een paar maanden de kans om door te groeien tot chauffeur, terwijl chauffeurs hun kennis blijven bijschaven om hun werk altijd goed te kunnen doen. Ook voor kantoormedewerkers zijn er tal van ontwikkelingsmogelijkheden. Speciaal voor onze jongere medewerkers hebben we zelfs onze eigen Academy. We geloven dat onze medewerkers de toekomst zijn, en daarom investeren we met plezier in hun groei en ontwikkeling.

Vacatures die wachten om door jou te worden vervuld
Bij Van Kaathoven hebben we diverse vacatures beschikbaar om direct te worden vervuld, waaronder:

  • Chauffeurs: Als chauffeur bij Van Kaathoven ben je verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van materialen en afvalproducten naar diverse locaties.

  • Planners: Onze planners zorgen voor een efficiënte en geoptimaliseerde routeplanning voor onze chauffeurs.

  • Technici: We hebben technische vacatures beschikbaar voor mensen met een passie voor machines en onderhoud.

  • Administratieve Functies: We hebben ook administratieve functies beschikbaar voor mensen die graag deel willen uitmaken van ons team op kantoor.

Word lid van de Van Kaathoven-familie
Bij Van Kaathoven ben je meer dan alleen een werknemer; je bent een waardevol lid van onze familie. Hier vind je niet alleen een baan, maar ook een hechte gemeenschap waarin je kunt groeien en bloeien. Begin jouw carrière bij Van Kaathoven en ontdek de kansen, vriendschappen en waardering die hier op jou wachten. Samen sterk, samen Van Kaathoven. Bezoek ons Werken bij-platform, solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons geweldige team!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.