Schermafbeelding 2023 11 09 093220 (1)
  1. Van Kaathoven
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Van Kaathoven blikt terug op succesvolle 'Week van de Afvalhelden'

Van Kaathoven blikt terug op succesvolle 'Week van de Afvalhelden'


Het was een week vol verrassingen, waardering en samenhorigheid bij afvalspecialist Van Kaathoven tijdens de recente 'Week van de Afvalhelden'. Ze blikken terug op een meer dan succesvolle editie van deze themaweek. Hieronder lees je enkele hoogtepunten en initiatieven die zijn opgetuigd.

Op maandag werden de medewerkers letterlijk op de rode loper als afvalhelden ontvangen. Deze rode lopers waren uitgerold op alle vestigingen, waarmee we op gepaste wijze onze waardering willen tonen voor het toegewijde personeel.

Om de woensdag goed te beginnen, werden de afvalhelden verrast met heerlijke ontbijtpakketten. Vers gebakken eieren, een verfrissende jus d'orange en diverse lekkernijen zorgden ervoor dat de operationele medewerkers met een goed gevulde maag aan hun dag konden beginnen.

De chauffeurs en beladers werden niet vergeten; zij ontvingen een Duurzaam Doeboekje van Van Kaathoven, gevuld met puzzels en spelletjes. Hopelijk een hartstikke leuke giveaway, vooral bij de 'kleine fans' die regelmatig op de routes te vinden zijn. Daarnaast werden er speciale hondenkoekjes uitgedeeld om ook de viervoeters langs de weg in het zonnetje te zetten.

Om de spieren van de medewerkers te ontspannen, konden zij op iedere vestiging genieten van een heerlijke ontspanningsmassage door een professionele masseur. Een welverdiende rustpauze om weer ontspannen op weg te gaan.

De 'Week van de Afvalhelden' werd afgesloten op zaterdagavond, waar de gehele organisatie samenkwam voor een heerlijk diner en een avond vol gezelligheid. Een perfecte manier om de week in stijl af te sluiten en de prestaties van het team te vieren.

Tot slot wil Van Kaathoven alle partners, bedrijven en inwoners bedanken die op welke manier dan ook hebben bijgedragen aan het succes van de 'Week van de Afvalhelden'. Een speciaal dankwoord gaat uit naar: Lavans, Fruit op het Werk, Logistic Force, Den Hartog, Tempo Team, Synergie, Olympia, YoungOnes, Rixz, Gemeente Roermond, Gemeente Sittard, Gemeente Horst aan de Maas, Gemeente Nederweert, Gemeente Boxtel, Gemeente Sint-Michielsgestel en vele anderen. De steun en waardering hebben deze speciale week voor de hardwerkende medewerkers nog mooier gemaakt. Het wordt enorm gewaardeerd!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.