Image
  1. Van Kaathoven
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Vier feest op je werkdag bij Van Kaathoven

Vier feest op je werkdag bij Van Kaathoven


Voor je werk een festival bezoeken: wie wil dat nou niet? Op een feestelijk terrein tussen gezellige mensen voeg je net dat extra beetje confetti toe aan je werkdag. Tim en Kevin kunnen hierover meepraten. Als chauffeur en belader bij Van Kaathoven halen zij regelmatig afval op bij festivals en concerten in Brabant en Limburg. Ze vertellen over hun ervaring. 
 

Geknipt voor het festivalwerk

Voor Tim is een feestdag het ideale moment om te werken. ''De diensten op festivals zijn mij op het lijf geschreven; die vallen vaak op feestdagen. Je verdient dan extra en het is lekker rustig op de wegen.” Tijdens Pasen sprong Tim dan ook zonder blikken of blozen op de vrachtwagen om containers op te halen bij Paaspop.

Kevin zie je ook regelmatig met de vrachtwagen van Van Kaathoven op festivals rondrijden. “Het festivalseizoen is mijn favoriete periode van het jaar. Extra leuk om dat ook via je werk mee te maken.” Zo werkte hij de afgelopen jaren op festivals als WiSH Outdoor en Intents, en bij de concerten van Guus Meeuwis. 

Wist je dat Van Kaathoven nog veel meer festivals bezoekt? Bijvoorbeeld:  

  • TREK  
  • 7th Sunday 
  • SuperSized Kingsday  
  • Karnaval Festival 
  • Festyland 

Een kijkje aan de andere kant

Wanneer je in de ochtend op een festivalterrein zoals dat van Paaspop rijdt, kom je nog allerlei gezellige en lallende feestgangers tegen. Kevin: “Vaak sta je er zelf tussen, nu zie je zo’n festival eens van een andere kant. Normaal geef ik er geld uit, nu verdien ik er geld mee.” 

“Normaal geef ik er geld uit, nu verdien ik er geld mee.” - Kevin, chauffeur en belader bij Van Kaathoven


Tim: “Je komt ook op plekken waar je als bezoeker niet zo snel komt. Bijvoorbeeld backstage of in de ochtend op het terrein, direct na de nachtelijke programmering van een meerdaags festival. Dan maak je voor dag en dauw je rondje langs de ophaalpunten op het terrein. Vaak kom je hier en daar dan nog een verdwaalde dronken bezoeker tegen, wat ook grappig is om te zien.” 
 

Bij Van Kaathoven maak je het mee

Tijdens de diensten bij festivals en concerten maak je naast je werk van alles mee. Vorig jaar gaf Guus Meeuwis meerdere concerten in één weekend. Kevin was erbij. “Ik werkte drie dagen van het einde van de middag tot de vroege ochtenduren. Tijdens het werk mocht ik het stadion in en kon ik volop meegenieten van het concert. Dat was héél leuk.”  

Tim had tijdens zijn dienst bij Paaspop meteen een gezellige klik met de mensen van de organisatie. “Vaak krijg je een vaste contactpersoon. Daar stond ik dan tijdens het werk mee te grappen en te grollen. Ook kan ik altijd wel lachen om de bijzondere campinggasten die je daar tegen het lijf loopt.”  

Van jouw werkdagen een feestje maken?
Bekijk onze vacatures >

 

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.