Header Duimpjes
  1. Van Kaathoven
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Waarom de vuilnisophalers van Van Kaathoven zo'n graag geziene gasten zijn

Waarom de vuilnisophalers van Van Kaathoven zo'n graag geziene gasten zijn


Ken je ons, de afvalophalers van Van Kaathoven? Misschien heb je ons wel eens gezien terwijl we langsreden in onze rood-zwarte vuilniswagens. Maar wist je dat we niet alleen komen om afval op te halen? Nee hoor, we brengen ook veel terug naar de buurt! Hier zijn een paar redenen waarom de medewerkers van Van Kaathoven #GraagGezieneGasten zijn.

We halen altijd keurig netjes het afval op

Het belangrijkste onderdeel van ons werk is natuurlijk om ervoor te zorgen dat al het afval wordt opgehaald. Of het nu gaat om huis-aan-huis afval, klusafval of bedrijfsafval, we doen iedere dag ons stinkende best om alles netjes op te ruimen en mee te nemen.

Maar we brengen ook veel terug

Naast het ophalen van afval, hebben we nog meer verrassingen voor buurtbewoners en bedrijfsmedewerkers. Zo hebben we bijvoorbeeld educatieve voorleesboekjes voor de kids die voor het raam staan te zwaaien zodra ze ons zien langskomen. We vinden het belangrijk om kinderen te leren over afval scheiden en recyclen, en wat is een betere manier om dat te doen dan met een leuk verhaal?

Lekkere hondenbrokjes voor de trouwe viervoeters

Onderweg komen we vaak lieve honden tegen die nieuwsgierig zijn naar wat we aan het doen zijn. Daarom hebben we altijd een voorraadje lekkere hondenbrokjes bij ons om onze harige vrienden te verwennen. Zo maken we niet alleen de buurt schoner, maar ook de honden blij!

Gepersonaliseerde verjaardagskaartjes

Wist je dat we ook verjaardagskaartjes achterlaten? Regelmatig als we langs een huis komen waar iets te vieren valt, zoals een verjaardag, huwelijksjubileum, geboorte of nieuwe bewoners, doen we een gepersonaliseerd kaartje in de brievenbus. Zo laten we zien dat we aan onze buurtbewoners denken en maken we hun speciale dag hopelijk nóg specialer!

Het Duurzame Doeboekje

En tot slot hebben we ons duurzame doeboekje. Dit boekje bevat leuke spelletjes en activiteiten waarmee kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met afval, scheiden en recycling. We willen graag dat de volgende generatie bewust wordt van het belang van een schone en duurzame wereld, en dit doeboekje helpt daarbij!

Goede gesprekken met eenzame ouderen

Tijdens onze pauzes hebben we een mooie traditie ontwikkeld. We maken regelmatig een tussenstop bij alleenstaande of eenzame ouderen die op onze inzamelroute wonen. Samen drinken we een kopje koffie en delen we verhalen. Voor hen zijn we niet alleen de mensen die afval komen ophalen, maar ook een fijn gezelschap en een luisterend oor. Voor ons betekent dit een welkome afwisseling en een kans om even op te laden met nieuwe energie, zodat we daarna weer vol enthousiasme aan het werk kunnen!

Wil je zelf ervaren waarom onze vuilnisophalers zo'n graag geziene gasten zijn? Bestel dan een kluscontainer of bedrijfscontainer in onze webshop en ontdek het zelf!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.