52993332916 Ebee61f30c C
  1. Van Kaathoven
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Webshop Van Kaathoven genomineerd voor Umbraco Award

Webshop Van Kaathoven genomineerd voor Umbraco Award!


We zijn trots om aan te kondigen dat de webshop van Van Kaathoven genomineerd is voor de prestigieuze Umbraco Awards 2024! In de categorie 'Best Umbraco Commerce Solution' wordt onze webshop erkend als een van de beste oplossingen wereldwijd.

Onze webshop, die sinds mei 2023 live is, biedt een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring voor het bestellen van rolcontainers en kluscontainers. Dit resultaat is tot stand gekomen dankzij de nauwe samenwerking met WebWonders, onze gewaardeerde webpartner in dit project. Samen hebben we in no-time een platform gecreëerd dat niet alleen voldoet aan de hoogste technische normen, maar ook volledig is afgestemd op de behoeften van onze gebruikers. Volledig gebouwd in het contentmanagementsysteem Umbraco.  

Trots op deze nominatie
Op 12 juni 2024 worden de allerbeste Umbraco-oplossingen gevierd tijdens de grote jaarlijkse Umbraco Award-show. We zijn ontzettend trots op deze nominatie en de erkenning die het biedt voor ons harde werk en de visie die we hebben gerealiseerd met onze webshop. 

Bezoek onze genomineerde webshop
Wil je zelf ervaren waarom onze webshop genomineerd is? Bezoek dan onze webshop, bestel een rolcontainer of kluscontainer en ontdek het gebruiksgemak en de efficiëntie die ons platform te bieden heeft!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.