Horeca

Afvaloplossingen voor de horeca 

Glas, keukenafval, papier… Horecabedrijven hebben te maken met veel verschillende afvalstromen. Tegelijkertijd is er vaak weinig ruimte; de vierkante meters zijn duur in de horeca. Dat vraagt om slimme logistieke oplossingen.  

Werkbare situaties

Van Kaathoven biedt horecabedrijven deze oplossingen. Met minicontainers en kleinere containers kunnen we vaak een uitstekend werkbare situatie creëren. En met elke individuele ondernemer proberen we een optimale verhouding te bereiken tussen de omvang van de inzamelmiddelen en de inzamelingsfrequentie. Ook adviseren we horecaondernemers graag over het scheiden en reduceren van afvalstromen, om nog meer kosten te besparen. 

Evenementenservice

Binnen de horeca vormen festivals een aparte tak van sport. Het is een van onze specialismen. Onze professionals genieten van de uitdaging om binnen strakke tijdvensters en buiten standaard kantoortijden hun prestaties te leveren. En dat allemaal zo onzichtbaar mogelijk. Want als we ons werk goed doen, dan zie je alleen het resultaat ervan: een schoon festivalterrein. Bekijk ook onze dienst evenementenservice.

  • "Ze weten waar en bij wie ze moeten zijn."

    Paaspop - Schijndel Geert Goyaarts - Horeca

    Paaspop staat bekend als de officiële opener van het festivalseizoen. Jaarlijks trekt het Brabantse festijn duizenden bezoekers die massaal afkomen op drie dagen feest, gezelligheid en muziek. Sinds 1974 is Paaspop van een regionaal festivalletje uitgegroeid tot een Europees bekend evenement: meer bezoekers, meer topacts en… méér afval. Lees meer